fredag 16 december 2016

Härlig fullmåne i går!
Det är med lite blandade känslor som jag ser på den. Klart det är vackert och stämningsfullt men efter all otur, olyckor och svek så blir man lite så att man vill stänga av en smula och slippa tänka och känna.
Lätta moln drev förbi och gjorde upplevelsen av månen än mer stämningsfull. Det var kallt och ändå mestadels klart. I dagarna har det varit väldigt mycket arbete, åkande och även trasslande med papper inför diverse hundförsäljningar och foderavtal. Så då blir man ju ganska seg på kvällen, men ändå vaknar jag ju vid mina invanda tider.
Det har varit roligt att ha med kameran ut på hundpromenaderna i alla fall. Något jag såklart inte gör om det finns risk för regn. Det har blivit både fina och knasiga bilder.
Jag har mer extrahundar hemma just nu är egna och det känns. Ingen är "i vägen" eller särskilt jobbig men åtta extrahundar och en osåld valp blir ju mycket hund ändå utöver mina egna. Nu verkar det som att några av extrahundarna är på väg ut till nya hem och jag kommer inte att ha bråttom med det även om det känns mycket, de ska hamna rätt. Särskilt viktigt är det ju att det blir rätt fodervärdar så det inte blir strul och förlorade valpar igen.
Byssjan jag köpte för att ha som hönshus efter branden i det gamla hönshuset sitter fortfarande fast i marken med lätt slagsida dessutom. Mitt i det som ska vara mitt grönsaksland.
Besvärligt!
Men den ska upp därifrån!
För hönshuset blev det inte mycket kvar utav
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

bebbar